Do konce letošního roku bude dán do zkušebního provozu další úsek dálnice D8


0 0 votes
Hodnocení článku

Jedná se o úsek mezi Lovosicemi a Bílinkou. Další postup prací bude záležet na rozhodnutí Stavebního úřadu Lovosice, které má vydat územní rozhodnutí na dokončení zbývajícího a dosud nerozestavěného úseku až do Řehlovic. Až nabude právní moci, pak poběží lhůta 39 měsíců. To je doba, za kterou má investor zajistit dokončení celé stavby.

Na dokončení dálnice D8 čekají netrpělivě řidiči i obyvatelé obcí, kterými v současné době projíždí tranzitní doprava. Těžkou dopravou trpí i silnice, které nepatří mezi oficiálně vedené objízdné trasy. I po zprovoznění úseku mezi Lovosicemi a Bílinkou se situace nijak nezlepší. Výrazné zlepšení nastane až po dokončení celé D8.

Ústecký kraj se rozhodl ve spolupráci s ŘSD přinést informace o stavu výstavby D8 prostřednictvím krajských novin, které budou distribuovány do domácností v Ústeckém kraji koncem prosince 2011.

Informační leták ŘSD – aktualizace 11/2011 – výstavba D8 – http://www.rsd.cz/catalog/Stavime-pro-vas/Prehled-staveb/pdf063/$file/d8-lovo-rehlo.pdf


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
0 0 votes
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Další články z IZDoprava.cz

Stránka načtena za 2,06140 s | počet dotazů: 195 | paměť: 24565 KB. | 22.05.2024 - 02:36:37