Zajímavosti z pražských ulic!


0 0 votes
Hodnocení článku

Během minulého víkendu proběhly v  centru Prahy dvě zajímavé akce, které přilákaly turisty i obyvatele města. Módní přehlídka v Pařížské ulici přilákala milovníky módy a květinový koberec se stal středem zájmu amatérských fotografů. Foto z obou akcí a další zajímavosti najdete v článku.

Přehlídkové molo bylo postaveno ve středu části Pařížské ulice a diváci zaplnili prostor po celé délce předváděcí plochy. Zájem o předváděné modely byl tak velký, že zastínil i dva vozy Ferrari. Jindy obdivovaná auta byla v dav diváků  k přehlédnutí. Auta je možné si pronajímat! 

Velký zájem vzbudil květinový koberec, který byl na Staroměstském  náměstí k vidění od pátku 3.9. do neděle 5.9.2010. Frontu na schodiště, ze kterého bylo možné koberec vyfotografovat z nadhledu se mi nechtělo čekat! Fotografie vynikla v sobotu odpoledne. Okvětní lístky květin už mírně zavadly.

Další fotografie nevšedního vozítka na lidský pohon se podařilo vyfotografovat také na Staroměstském náměstí. Atrakce má úspěch u turistů.

Poslední snímky se podařilo vyfotografovat na ulici 28.října. Na ulici, kde je hlídán vjezd vozidel, se procházelo prasátko. Šlo klidně a spořádaně. Prostě nový účastník silničního provozu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
0 0 votes
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Další články z IZDoprava.cz

Stránka načtena za 2,22581 s | počet dotazů: 194 | paměť: 24570 KB. | 09.05.2024 - 17:24:13